PUTIN a spus intregii lumi CINE este ISIS! AFIRMATII INCENDIARE! - AltNews - Știri alternative la mass-media controlată

Hot

Post Top Ad

marți, 28 noiembrie 2017

PUTIN a spus intregii lumi CINE este ISIS! AFIRMATII INCENDIARE!


Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat cu detalii cum a fost creat ISIS și de unde au bani jihadistii să-și finanțeze operațiunile. Discursul a fost postat recent pe internet și a devenit viral.

Într-o întâlnire care a avut loc, la sfârșitul lui 2014, la Valdai Internațional Discussion Club, Putin a răspuns la întrebarea unui jurnalist despre crearea și finanțarea ISIS indicând clar către Statele Unite, scrie aktual24.ro

„Deci, cine i-a înarmat? Cine i-a înarmat pe sirienii care luptă cu Assad? Cine a creat climatul politic necesar care a facilitat apariția ISIS? Cine a impulsionat livrarea de armament în regiune?

Chiar nu înțelegeți cine luptă în Siria? Cei mai mulți sunt mercenari. Înțelegeți că ei luptă pentru bani? Mercenarii luptă pentru cine plătește mai mult. Deci ei i-au înarmat și le-au plătit o sumă de bani. Știu și câți bani. Deci ei luptă, au armele, nu li se poate cere să returneze armele, la final. Apoi mercenarii descoperă că sunt alții care plătesc mai mult. Atunci se duc să lupte acolo.

Apoi au ocupat terenurile petrolifere. Au început să extragă petrol, iar acest petrol este cumpărat de cineva. Unde sunt sancțiunile pentru cei care cumpără acest petrol? Credeți că Statele Unite nu știu cine cumpără acest petrol? Nu aliații lor sunt cei care cumpără petrol de la ISIS? Nu credeți că SUA au puterea de a-și influența aliații?”, a întrebat Puțin în fata unei asistente stupefiate. Mai multe despre acest subiect și aici.

Gruparea Statul Islamic este finantata de 40 de tari, inclusiv de state membre G20. Acuzatia a venit din partea președintelui Vladimir Putin.

„Am dat exemple, bazate pe informatiile noastre privind finantarea diverselor unitati ale ISIS (Statului Islamic) de catre persoane individuale. Dupa cum am zis, acesti bani provin din 40 de tari, iar printre ele se numara si state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adica – Germania, Canada, Statele Unite, Franta, Italia, Japonia, Marea Britanie – si alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudita, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic si Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeana.

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda !

Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

loading...
Loading...