"LA FAMILIA" reacționează după ANULAREA concertului din Cluj: Se pare că „apărătorii toleranței” devin intoleranți... revenim încet-încet la COMUNISM - AltNews - Știri alternative la mass-media controlată

Hot

Post Top Ad

duminică, 19 noiembrie 2017

"LA FAMILIA" reacționează după ANULAREA concertului din Cluj: Se pare că „apărătorii toleranței” devin intoleranți... revenim încet-încet la COMUNISM

Trupa „La Familia” a reacționat, pe contul de Facebook, după ce clubul din Cluj unde urma să susțină un concert a decis să îl anuleze, pe motiv că ar promova „mesaje rasiste sau xenofobe”. În replica publicată pe pagina ofială de facebook, Sișu și Puya spun că regretă că manifestul lor pentru familie, țară și unitate a fost greșit înțeles, iar concluzia pe care o pot trage, în urma deciziei clubului clujean, este aceea că "apărătorii toleranței” devin intoleranți.

Mai jos este textul postat de trupa „La Familia”:
„Credem în diversitatea opiniilor și ne pare rău ca unii s-au simțit lezați de MANIFESTUL nostru. Nu asta a fost intenția noastră! Oricine e liber să facă în viața lui ce vrea, să creadă în ce vrea și să iubească pe cine vrea. Ne pare sincer rău că există oameni care, în mintea lor, ne-au asociat cu homofobia, xenofobia și altele asemănătoare.
Suntem uimiți de agresivitatea cu care au reacționat și reacționează cei care nu au fost de acord cu umila noastră părere. Nu toți suntem la fel, așa că ar trebui să ne obișnuim că nu toți împărtășim și aceleași păreri. Pe scurt, suntem diferiți.
Atunci când încercăm să impunem cu agresivitate O SINGURĂ părere ca fiind cea bună, revenim încet-încet la COMUNISM.
Se pare că "apărătorii toleranței” devin intoleranți.
Referitor la clubul din Cluj care a anulat pentru a doua oară concertul, îi sfătuim pe reprezentanții săi sa fie mai atenți la versurile artiștilor pe care îi cheamă, atunci când solicită un concert.
Fanii noștri din Cluj, însă, se vor întâlni cu noi cu siguranță, în jurul datei de 7 decembrie, în alt club din oraș.
Doamne ajută!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

loading...
Loading...