După modelul CEAUȘIST, PSDragnea se laudă cu un BOOM ECONOMIC, iar oamenii o duc tot mai rău - AltNews - Știri alternative la mass-media controlată

Hot

Post Top Ad

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

După modelul CEAUȘIST, PSDragnea se laudă cu un BOOM ECONOMIC, iar oamenii o duc tot mai rău


SE ÎNTÂMPLĂ EXACT CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU. Desi romanii o duc tot mai rau PSD se laudă, în analiza pe care și-au făcut-o pentru primele 10 luni ale anului

Aerul curat dăunează grav perceperii realităţii a celor din PSD. Aflaţi la munte, la Băile Herculane, pesediştii se bat cu pumnul în piept privind realizările guvernării. Şi cum mai toată lumea îi critică, se laudă între ei.

Primul punct, creşterea economică. După capul lor, ne aflăm într-un boom economic şi am ajuns la 7%, printre primii din lume. Doar că uită să spună şi cum am ajuns aici. Adică doar prin consum şi nu prin investiţii. Pentru că de aici au tăiat toţi banii.

Urmează veniturile bugetare. Unde avem o creştere de 20 de miliarde de lei. Şi din nou în caietul PSD-ului nu apare decât jumătate de adevăr. Au uitat să spună că este unul dintre cei mai proşti ani la colectarea din TVA. Adică avem un deficit de vreo 7 miliarde de lei la acest capitol.

Social-democrații se mai laudă, în analiza pe care și-au făcut-o pentru primele 10 luni ale anului, potrivit Hotnews cu : modernizarea infrastructurii, reducerea șomajului și reducerea sărăciei până în 2020, introducerea disciplinelor “educație tehnologică” și “educație economică” în noile programe școlare, Programul “Tomate românești”, extinderea confiscării vehiculului care transportă bunuri de contrabandă , 9% Grad de absorbție a fondurilor europene, finalizarea construcției noului stadion “Ion Oblemenco” din Craiova și achiziționarea în leasing operațional a 2 noi avioane Boeing pentru modernizarea flotei Tarom.

Și, deși românii o duc tot mai rău, PSD-iștii spun că totul este pozitiv.

Potrivit guvernanților avem: crestere economică de 7% – primii în Top 5 mondial la creștere economică, creșterea clasei de mijloc, creșterea salariului minim pe economie, creșterea punctului de pensie , creșterea pensiei minime garantate, creșterea puterii de cumpărare pentru slariați și pensionari, creșterea salariilor în Sănătate, creșterea salariilor în Educație , creșterea salariilor în Cultură, creșterea salariilor în Apărare, Ordine Publică, Siguranță Națională, creșterea salariilor din Administrația Publică.

Chiar şi luaţi de valul grandomaniei, pesediştii se opresc totuși cu laudele. Vin însă promisiunile. Şi aflăm că multe lucruri bune se vor întâmpla până în 2020. Vom avea salarii de 1.000 de euro, brut nu net, încă 850 de mii de locuri de muncă, şomajul va fi mai mic, şi un milion şi jumatate dintre noi vom scapa total de saracie.

Până atunci, suntem buni de plată. Mâncarea s-a scumpit, carburanţii s-au scumpit, energia s-a scumpit şi cel mai probabil de la 1 ianuarie 2018 vom avea nişte probleme şi la salarii. Asta însă nu scrie în raportul PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

loading...
Loading...