AMERICANII de la baza militară Kogalniceanu detonează rachete cu URANIU în toată România - AltNews - Știri alternative la mass-media controlată

Hot

Post Top Ad

luni, 20 noiembrie 2017

AMERICANII de la baza militară Kogalniceanu detonează rachete cu URANIU în toată România

Un ofiţer de armată, martor la mai multe manevre militare care au avut loc în sudul României, spune că rachetele detonate la Jegălia ar conţine uraniu scăzut, un element radioactiv.

Localnicii se plâng şi ei că recoltele le sunt afectate de poluarea excesivă , ba chiar susţin că au apărut şi animale-mutant.

Ofiţerul care a filmat imaginile spune că rachetele detonate la Jegălia conţin uraniu scăzut, un element radioactiv care afectează mediul pe termen lung. "Au fost mai multe unități militare, iar americanii au sosit de la baza Kogălniceanu din Constanța, ei au adus rachetele ce trebuiau detonate. (...)

Problema se pune că astfel de detonări au loc pe întreg teritoriul țării, iar rachetele cu uraniu scăzut sunt extrem de periculoase mediului. (...) Am fost mulți soldați acolo, nu se mai știe cine a filmat. (...) Vă dați seama că va fi scandal mare în MApN, CSAT..., nu vreau să îmi pierd slujba și pensia. (...) Sper prin aceasta să se tragă un semnal de alarmă și să nu se mai întâmple astfel de lucruri!", spune ofiţerul, sub protecţia anonimatului.

Localnicii din Jegălia vorbesc de tot felul de ciudăţenii apărute în urma detonărilor. Toţi oamenii au auzit exploziile, însă nu au curaj să vorbească despre asta.
Nici comisarii de la Garda de Mediu Călăraşi nu vor să comenteze incidentul. Nu-i interesează şi oricum nu au cu ce să măsoare nivelul radiaţilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

loading...
Loading...