Agent CIA: „Ofeream COPII elitelor PEDOFILE în schimbul informaţiilor" - AltNews - Știri alternative la mass-media controlată

Hot

Post Top Ad

joi, 2 noiembrie 2017

Agent CIA: „Ofeream COPII elitelor PEDOFILE în schimbul informaţiilor"


Un ofițer CIA a făcut publice metodele C.I.A. despre cum opera un nucleu de contrabandă umană care oferea copii pedofililor de elită. Ex-spionul John Kiriakou, care are legături strânse cu Hollywood-ul în calitate de consilier, a dezvăluit că agenția aducea tineri sclavi sexuali pentru oligarhi puternici din industria divertismentului, iar la schimb primeau informaţii.
Kiriakou declară că au "surse" instalate în eșaloanele superioare ale societății, ale politicii și ale cinematografiei. În schimbul unor informații, CIA oferă acestor elite un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior. În timpul prezentării sale, el a descris modul în care una dintre aceste elite îi oferea informații în schimbul copiilor.
El a recunoscut faptul că îi era silă de aceşţi oligarhi numiţi „gunoaie", dar „a fost obligat să le ofere ceea ce doreau pentru a îndeplini sarcina de serviciu".
El a reușit să recruteze mai mulți agenți străini care să spioneze pentru Statele Unite, în Atena în 1999 și 2000 și la un moment dat a fost ținta unei încercări de asasinat. Iar în 2002, el a urmărit membrii al-Qaida în Pakistan și atunci când șeful logisticii Al Qaeda, Abu Zubaydah, a fost rănit și capturat, Kiriakou a fost la patul lui.
Kiriakou a scris o carte cu memoriile sale în care descrie multe dintre faptele sale, al cărui titlu este „Viața mea secretă în războiul împotriva terorii a C.I.A." După părăsirea agenției, a preluat o slujbă la firma de contabilitate și consultanță Deloitte. Recent, s-a tranferat în domeniul inteligenței corporative în calitate de consilier la Hollywood.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

loading...
Loading...